Lääkäri kuuntelee potilaan keuhkoja

Hematologinen poliklinikka

Verisairauksien poliklinikka

Tutkimme ja hoidamme hematologisia eli veritauteja sairastavia aikuispotilaita. Potilaita tulee poliklinikalle jatkohoitoon hematologiselta vuodeosastolta sekä lähetteillä terveyskeskuksista, muista sairaaloista ja yksityislääkäreiden vastaanotoilta.

Poliklinikalla diagnosoimme hematologisia sairauksia ja annamme lääkehoitoja. 

Seurantaa ja hoitoa vaativia harvinaisia veritauteja sairastavia potilaita seuraamme Taysissa. Yleisempiä veritauteja sairastavat potilaat pyrimme siirtämään jatkohoitoon oman alueensa sairaalaan tai terveyskeskukseen.

Taysin hematologi eli verisairauksien erikoislääkäri käy myös viikoittain Tays Valkeakosken sairaalassa.

Yhteystiedot

Takaisinsoittopalvelumme toimii ympäri vuorokauden numerossa 03 311 69985. Automaatti antaa sinulle ajan, jolloin soitamme sinulle takaisin.

Voit lähettää myös tekstiviestin numeroon 045 73976469. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäpäiväsi ja asiasi lyhyesti. (esim. Matti Meikäläinen 1.7.1970. Ajanvarauksen vaihto.). Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.

Poliklinikalla on käytössä sähköinen hoitokeskustelu. Hoitokeskustelu on sähköinen palvelu sinun ja Taysin ammattilaisten välillä. Voit ottaa yhteyttä silloin kun sinulle sopii. Pyrimme vastaamaan kahden arkipäivän kuluessa. Kirjaudu hoitokeskusteluun osoitteessa www.omatays.fi PIN-koodilla 4788. Sähköiseen OmaTaysiin kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Vastuuhenkilöt

Vt. ylilääkäri Outi Laine
Osastonhoitaja Anna Silvennoinen
Asiantuntijahoitaja Raija Aaltonen