Julkaistu 23.12.2022

Apua tutkimusrahoituksen hakemiseen syöpäkeskukselta

Haetko apurahaa tutkimuksellesi? Jos tutkimuksesi koskee syöpää, voit saada hakemukseesi apua Sisä-Suomen syöpäkeskuksesta. Lähetä tutkimussuunnitelmasi ja apurahakemuksesi syöpäkeskukseen luettavaksi, niin saat siitä palautetta ja lisäät mahdollisuuksiasi saada rahoitusta. Kommentointimahdollisuutta tarjotaan muutaman kerran vuodessa ja seuraava jättöpäivä on 11. tammikuuta 2023 mennessä.

Kirjoita ensin tutkimussuunnitelmasi ja hakemuslomake niin valmiiksi, että ne ovat mielestäsi valmiita lähetettäväksi rahoittajalle. Lähetä sitten syöpäkeskukseen kokonaisuus, jossa ovat mukana tutkimussuunnitelma ja hakemuslomake sekä tieto, mistä lähteestä olet hakemassa tutkimusrahoitusta ja millaista rahoitusta haet (rahoitusorganisaation nimi ja sen verkkosivujen osoite).

Vapaaehtoinen syöpäkeskuksen tieteellisen työryhmän jäsen tai syöpäkeskuksen työntekijä lukee tutkimussuunnitelmasi sekä antaa siitä palautetta ja parannusehdotuksia sähköpostilla. Niiden avulla voit muokata tutkimussuunnitelmaasi ennen apurahahakemuksesi lähettämistä. Palauteen saat noin 6–10 päivän sisällä siitä, kun lähetit suunnitelman kommentoitavaksi. 

Lähetä viimeistelty hakemuksesi kommentoitavaksi viimeistään ke 11.1. 2023 mennessä osoitteeseen: sisa-suomen.syopakeskus(at)pshp.fi tai ficanmid(at)pshp.fi 

Lisätietoja syöpäkeskuksesta: https://www.ficanmid.fi/ ja merja.helenius(at)tuni.fi
Tietoja tieteellisestä työryhmästä: https://www.ficanmid.fi/tieteellinen-tyoryhma/