Aikuisten kuntoutusyksikkö

Tarjoamme aikuisten kuntoutusyksikössä määräaikaista kuntoutusta kehitysvammaisille henkilöille, joilla on erilaisia arjessa selviytymisen haasteita, somaattisten asioiden arviointitarvetta tai ikääntymiseen tai mielenterveyspuoleen liittyviä haasteita.

Kuntoutus- tai hoitojakson pituus määritellään yksilöllisesti asiakkaan ja perheen tarpeiden mukaan. Jakso sisältää asiakkaan kokonaistilan arviointia, erilaisia tutkimuksia, lääkemuutosten seurantaa, somaattisten sairauksien hoitoa ja jatkokuntoutusta sekä perheiden tukemista.

Tilat ja henkilökunta

Aikuisten kuntoutusyksikössä on neljä asiakaspaikkaa. Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita ja huoneissa on omat peseytymistilat ja wc. Yksikön omien yhteisten tilojen lisäksi käytössämme on myös vesiterapia-allas, aistihuone ja liikuntasali.

Aikuisten kuntoutusyksikkö toimii lasten kuntoutusyksikön yhteydessä ja yksikön henkilökunta on yhteinen lasten kuntoutusyksikön henkilökunnan kanssa.

Vierailut

Meillä saa vierailla kello 8–19 välisenä aikana. Toivomme että jaksoille tulevat asiakkaat tuodaan ja haetaan ennen kello 19, jotta voimme rauhoittaa illan muulle toiminnalle.

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Nina Bjelogrlic
Osastonhoitaja Päivi Rahkjärvi
Kuntoutusohjaaja Matias Pajala
Sosiaalityöntekijä Aila Vallikari