Kirurgian poliklinikka Sastamala

Tays Sastamalan sairaalan kirurgian poliklinikalla otamme vastaan verisuonikirurgian, urologian sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta. Polikliiniset vastaanottokäynnit liittyvät hoitosuunnitelman laatimiseen, potilaan tutkimiseen ja ohjaamiseen ennen toimenpidettä tai potilaan seurantaan ja hoitosuunnitelman arviointiin ja päivittämiseen. Potilaan jatkohoito toteutuu kotona, oman alueen terveyskeskuksessa tai sairaalan muilla osastoilla.

Poliklinikalle tulevia potilaita pyydetään ilmoittautumaan sairaalan pääaulassa sijaitsevalla itseilmoittautumisautomaatilla.

Tilat ja henkilökunta

Poliklinikan tilat sijaitsevat sairaalan toisessa kerroksessa. Tilat ovat kunkin erikoisalan tarpeisiin varustettuja vastaanottohuoneita. Vastaanottoja pitävät eri alojen erikoislääkärit.

Yhteystiedot

Tiedustelut 03 31162573. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Noudata ohjeita, soitamme sinulle virka-aikana takaisin.

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä numeroon 045 739 76643.

Voit asioida kanssamme myös OmaTays.fi- palvelussa. Kirjautuminen palveluun tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 

Vastuuhenkilöt

Osastonhoitaja Jenni Mannila