Kirurgian poliklinikka Sastamala

Tays Sastamalan sairaalan kirurgian poliklinikalla otamme vastaan ortopedian, yleiskirurgian, verisuonikirurgian, urologian, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä lastentautien potilaita. Potilaat ovat pääsääntöisesti aikuisia, paitsi lastentautien potilaat.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta. Polikliiniset vastaanottokäynnit liittyvät hoitosuunnitelman laatimiseen, potilaan tutkimiseen ja ohjaamiseen ennen toimenpidettä tai potilaan seurantaan ja hoitosuunnitelman arviointiin ja päivittämiseen. Potilaan jatkohoito toteutuu kotona, oman alueen terveyskeskuksessa tai sairaalan muilla osastoilla.

Poliklinikalle tulevia potilaita pyydetään ilmoittautumaan sairaalan pääaulassa sijaitsevalla itseilmoittautumisautomaatilla.

Tilat ja henkilökunta

Poliklinikan tilat sijaitsevat sairaalan toisessa kerroksessa. Tilat ovat kunkin erikoisalan tarpeisiin varustettuja vastaanottohuoneita. Vastaanottoja pitävät eri alojen erikoislääkärit.

Yhteystiedot

Kirurgian poliklinikalla puhelut ohjatuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja soittaa takaisin mahdollisimman pian.

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä numeroon 045 739 76643 kaikkina vuorokaudenaikoina. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Vastuuhenkilöt

Vastaava sairaanhoitaja Jenni Mannila