Naistentautien poliklinikka, Sastamala

Otamme Tays Sastamalan naistentautien poliklinikalla vastaan gynekologisia potilaita. Tarpeen mukaan poliklinikan yhteydessä toimii äitiyspoliklinikka.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta.

Polikliiniset vastaanottokäynnit liittyvät hoitosuunnitelman laatimiseen, potilaan tutkimiseen ja ohjaamiseen ennen toimenpidettä tai potilaan seurantaan ja hoitosuunnitelman arviointiin ja päivittämiseen. Potilaan jatkohoito toteutuu kotona, oman alueen terveyskeskuksessa tai sairaalan muilla osastoilla.

Poliklinikalle tulevia potilaita pyydetään ilmoittautumaan sairaalan pääaulassa sijaitsevalla itseilmoittautumisautomaatilla.

Naistentautien poliklinikan tilat sijaitsevat sairaalan toisessa kerroksessa.

Yhteystiedot

Puhelin 03 311 62218. Naistentautien poliklinikalla on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Hoitaja soittaa sinulle takaisin vastaanottopäivinä (ma - ke).

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä numeroon 045 739 76644 kaikkina vuorokaudenaikoina. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Vastuuhenkilöt

Osastonlääkäri Mari Kalamo
Vastaava sairaanhoitaja Jenni Mannila