Sisätautien poliklinikka, Sastamala

Tays Sastamalan sisätautien poliklinikalla tutkimme ja hoidamme yleissisätauteja sairastavia, sydän-, diabetes-, reuma- ja keuhkopotilaita sekä annamme valohoitoa ihotautipotilaille yhteistyössä Tays Keskussairaalan kanssa.

Potilaalla on yksi tai useampi sisätautien alueen sairaus, jonka vuoksi häntä hoidetaan ja seurataan erikoissairaanhoidossa. Pääsääntöisesti potilaat ovat yli 18-vuotiaita, mutta endokrinologin vastaanotolla käy myös nuorisopotilaita.

Potilaat tulevat hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta.

Poliklinikalle tulevia potilaita pyydetään ilmoittautumaan sairaalan pääaulassa sijaitsevalla ilmoittautumisautomaatilla.

Tilat ja henkilökunta

Lääkäreiden ja hoitajien vastaanottotilat poliklinikalla ovat erikoisalan tarpeisiin varustettuja vastaanottohuoneita.

Sisätautien poliklinikalla on sekä lääkäreiden että hoitajien vastaanottoja. Hoitajavastaanottoja on muun muassa diabetes-, reuma-, uniapnea-, sydän- ja ihotautipotilaille.

Endokrinologin vastaanotto on perjantaisin.

Yhteystiedot

Puhelinnumerot:

Puhelut ohjatuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja soittaa takaisin mahdollisimman pian.

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä kaikkina vuorokaudenaikoina. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tekstiviestinumerot:

Sisätautipoliklinikan henkilökuntaa Tays Sastamalassa

Endokrinologian ja diabeteksen hoidon ammattilaiset Tays Sastamalassa

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Kimmo Verho
Vastaava sairaanhoitaja Jenni Mannila