Sisätautien poliklinikka, Sastamala

Tays Sastamalan sisätautien poliklinikalla tutkimme ja hoidamme yleissisätauteja sairastavia, sydän-, diabetes-, reuma- ja keuhkopotilaita sekä annamme valohoitoa ihotautipotilaille yhteistyössä Tays Keskussairaalan kanssa.

Potilaalla on yksi tai useampi sisätautien alueen sairaus, jonka vuoksi häntä hoidetaan ja seurataan erikoissairaanhoidossa. Pääsääntöisesti potilaat ovat yli 18-vuotiaita, mutta endokrinologin vastaanotolla käy myös nuorisopotilaita.

Potilaat tulevat hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta.

Poliklinikalle tulevia potilaita pyydetään ilmoittautumaan sairaalan pääaulassa sijaitsevalla ilmoittautumisautomaatilla.

Unipoliklinikan tarvikejakelu ilman ajanvarausta torstaisin klo 15.00 – 16.30.

Tilat ja henkilökunta

Lääkäreiden ja hoitajien vastaanottotilat poliklinikalla ovat erikoisalan tarpeisiin varustettuja vastaanottohuoneita.

Sisätautien poliklinikalla on sekä lääkäreiden että hoitajien vastaanottoja. Hoitajavastaanottoja on muun muassa diabetes-, reuma-, uniapnea-, sydän- ja ihotautipotilaille.

Endokrinologin vastaanotto on perjantaisin.

Yhteystiedot

Puhelinnumerot:

Puhelut ohjatuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja soittaa takaisin mahdollisimman pian.

Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä kaikkina vuorokaudenaikoina. Kirjoita viestiin nimesi, syntymäaikasi ja asiasi lyhyesti. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tekstiviestinumerot:

Sisätautipoliklinikan henkilökuntaa Tays Sastamalassa

Endokrinologian ja diabeteksen hoidon ammattilaiset Tays Sastamalassa

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Kimmo Verho
Osastonhoitaja Jenni Mannila