Gynekologian poliklinikka

Hoidamme naistentautien lähetepotilaita, joilla on esimerkiksi vuotohäiriöitä, kasvaimia, tulehduksia, virtsankarkailua tai gynekologinen laskeuma. Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus- tai yksityislääkärin lähetteellä.

Tays Valkeakoskella tutkimme ja hoidamme kaikkia muita naistentautien ongelmia, paitsi hormoni- ja lapsettomuushoitoja ja todettuja gynekologiset syöpiä, jotka hoidetaan Tays Keskussairaalassa.

Naistentauti- ja raskauspäivystys, äitiyspoliklinikka ja synnytysyksikkö ovat Tays Keskussairaalassa.

Itseilmoittautuminen

Naistentautien poliklinikalla on ilmoittautumisautomaatti. Ilmoittautumisautomaatti sijaitsee toisen kerroksen odotustilassa. Ilmoittaudu näyttämällä kelakortin, ajokortin tai kutsukirjeen viivakoodia automaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron ja odotustilan numeron. Seuraa odotustilassa olevaa infotaulua. Infotauluun tulee näkyviin vastaanottohuoneen numero ja käyntinumerosi, jolla sinut kutsutaan vastaanotolle.

Vastaanotolle voi tulla läheisen tai omaisen kanssa.

Tilat ja henkilökunta

Naistentautien poliklinikalla on vastaanottohuone ja tarkkailuhuone. Odotustila on yhteinen kirurgian poliklinikan kanssa.

Poliklinikalla toimii naistentautien erikoislääkäreitä. Lisäksi henkilökuntaan kuuluu osastonhoitaja, sairaanhoitaja, perushoitaja ja sihteeri. Tarvittaessa hoitoon osallistuvat erityistyöntekijät kuten fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä ja ravitsemusterapeutti.

Puhelinnumerot

Puhelut ohjautuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja tai sihteeri soittaa sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti.

Tekstiviestinumero 045 739 76665, kirjoita viestiin nimesi, syntymäpäiväsi ja asiasi lyhyesti (esim. Matti Meikäläinen 1.7.1971. Ajanvarauksen siirto). Kun olet lähettänyt SMS-viestin, saat paluuviestin, jossa kerrotaan ”Kiitos viestistäsi. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.”

Vastuuhenkilöt

Osastonlääkäri Riitta Antila
Osastonhoitaja Jutta-Maria Nyppeli