Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka

Hoidamme kaikenikäisiä korva-, nenä- ja kurkkutauteja sairastavia potilaita. Teemme poliklinikalla myös pieniä toimenpiteitä, kuten luomien poistoja ja erilaisten koepalojen ottoa.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus- tai yksityislääkäreiden lähetteillä. Myös Tays Keskussairaalan korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikalta ja osastolta lähetetään potilaita jatkohoitoon Tays Valkeakosken sairaalaan.

Itseilmoittautuminen

Korvapoliklinikalla on ilmoittautumisautomaatti. Ilmoittautumisautomaatti sijaitsee 2. kerroksen odotustilassa. Ilmoittaudu näyttämällä kelakortin, ajokortin tai kutsukirjeen viivakoodia automaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron ja odotustilan numeron. Seuraa odotustilassa olevaa infotaulua. Infotauluun tulee näkyviin vastaanottohuoneen numero ja käyntinumerosi, jolla sinut kutsutaan vastaanotolle.

Vastaanotolle voi tulla läheisen tai omaisen kanssa.

Tilat ja henkilökunta

Korvapoliklinikalla on vastaanottohuoneita ja toimenpidehuoneita. Odotustila on 2. kerroksessa.

Poliklinikalla toimii erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä. Lisäksi henkilökuntaan kuuluu osastonhoitaja, sairaanhoitaja, audionomi ja sihteeri. Tarvittaessa hoitoon osallistuvat erityistyöntekijät kuten fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä ja ravitsemusterapeutti.

Puhelinnumerot

Puhelut ohjautuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja tai sihteeri soittaa sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti.

Vastuuhenkilöt

Osastonhoitaja Niina Kallioinen