Sisätautien poliklinikka

Tays Valkeakosken sisätautien poliklinikalla hoidamme verisairauksia, munuaissairauksia, reumasairauksia, neurologisia sairauksia ja endokrinologisia sairauksia, kuten diabetesta. Sydänsairauksien hoito on keskitetty Tays Sydänsairaalan Valkeakosken yksikköön.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus-, yksityis- tai työterveyslääkärin lähetteellä tai siirtyvät jatkohoitoon Tays Keskussairaalasta.

Pääsääntöisesti potilaat ovat yli 18-vuotiaita, mutta endokrinologian ja diabeteksen hoidon ammattilaisten vastaanotoilla käy myös nuorisopotilaita.

Itseilmoittautuminen

Sisätautien poliklinikalla on ilmoittautumisautomaatti. Ilmoittautumisautomaatti on 4. kerroksen odotustilassa. Ilmoittaudu näyttämällä kelakortin, ajokortin tai kutsukirjeen viivakoodia automaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron ja odotustilan numeron. Seuraa odotustilassa olevaa infotaulua. Infotauluun tulee näkyviin vastaanottohuoneen numero ja käyntinumerosi, jolla sinut kutsutaan vastaanotolle.

Vastaanotolle voi tulla läheisen tai omaisen kanssa.

Tilat ja henkilökunta

Sisätautien poliklinikalla on vastaanotto-, tarkkailu- ja toimenpidehuoneita. Tarkkailuhuoneessa annetaan muun muassa lääketiputuksia.

Poliklinikalla toimii sisätautien erikoislääkäreitä sekä erikoistuvia lääkäreitä. Endokrinologin vastaanotto on perjantaisin.

Lisäksi henkilökuntaan kuuluu osastonhoitaja, ravitsemusterapeutti, sairaanhoitajia, perushoitajia, asiantuntijahoitajia ja sihteereitä. Tarvittaessa hoitoon osallistuvat erityistyöntekijät kuten fysioterapeutti ja sosiaalityöntekijä.

Sisätautipoliklinikan henkilökuntaa Tays Valkeakoskella

Endokrinologian ja diabeteksen hoidon ammattilaiset Tays Valkeakoskella

Puhelinnumerot

Puhelut ohjautuvat takaisinsoittojärjestelmään. Hoitaja tai sihteeri soittaa takaisin mahdollisimman nopeasti.

Asiantuntijahoitajat

  • Asiantuntijahoitaja Tiina Kilpi
  • Diabeteshoitaja Johanna Karhila

Voit tavoitella asiantuntijahoitajia yllämainittujen numeroiden kautta.

Vastuuhenkilöt

Ylilääkäri Ismo Pirttiniemi
Osastonhoitaja Niina Kallioinen