Unipoliklinikka

Unipoliklinikalla hoidamme unenaikaisia hengityshäiriöitä, tyypillisesti uniapneaa. Poliklinikalla tehdään myös unirekisteröintejä. Potilas kuulee unirekisteröinnin tulokset lääkärin vastaanotolla.

Potilaat tulevat poliklinikalle hoitoon terveyskeskus- tai yksityislääkäreiden lähetteillä.

Tilat ja henkilökunta

Unipoliklinikka sijaitsee sairaalan neljännessä kerroksessa sisätautipoliklinikan yhteydessä. Poliklinikoilla on yhteinen odotustila.

Poliklinikalla toimii erikoislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä. Lisäksi henkilökuntaan kuuluu osastonhoitaja, sairaanhoitaja, unihoitajia ja sihteeri.

Itseilmoittautuminen

Itseilmoittautumisautomaatti on kolmannen kerroksen pääaulassa. Ilmoittaudu näyttämällä kelakortti, ajokortti tai kutsukirjeen viivakoodi automaattiin. Automaatti tulostaa käyntinumeron ja odotustilan numeron. Seuraa odotustilassa olevaa infotaulua. Infotauluun tulee näkyviin vastaanottohuoneen numero ja käyntinumerosi, jolla sinut kutsutaan vastaanotolle.

Tarvikejakelu

Tarvikejakelun aukioloajat ovat maanantaisin kello 13–15 ja perjantaisin kello 10–12. Tarvikejakeluun ilmoittaudutaan ilmoittautumisautomaatilla. Tarvikejakelu toimii arkipäivinä, ei arkipyhinä (pääsiäinen, juhannus, joulu, uusivuosi, loppiainen).

Tarvikejakelu on tarkoitettu maskien, ilmaletkujen ja suodattimien uusimiseen kerran vuodessa. Tarvikejakelun aikana voi uusia rikkinäisiä kostuttimen osia (esim. vesisäiliö). Tarvikejakelun aikana ei tehdä laitevaihtoja eikä paineensäätöjä. Yhteydenotot puhelimitse unihoitajaan, mikäli hoitolaite on rikkoutunut tai tarvitaan hoidollisia neuvoja.

Soittoaika

Voit jättää soittopyynnön 24/7 numeroon 03 311 67249. Automaatti kertoo koska soitamme sinulle takaisin.

Ajanvarausasiat- ja peruutukset vain arkipäivinä klo 8–15 osastonsihteerin numeroon 03 311 67244.

Tekstiviestinumero 045 739 76673, kirjoita viestiin nimesi, syntymäpäiväsi ja asiasi lyhyesti (esim. Matti Meikäläinen 1.7.1971. Ajanvarauksen siirto). Kun olet lähettänyt SMS-viestin, saat paluuviestin, jossa kerrotaan ”Kiitos viestistäsi. Otamme sinuun yhteyttä seuraavana arkipäivänä.”

Vastuuhenkilöt

Apulaisylilääkäri Hannele Hasala
Osastonhoitaja Satu Lamberg-Nisula