Julkaistu 12.10.2020

SPARK Finland -ohjelman haku on avattu

SPARK Finland -ohjelman haku tammikuussa 2021 aloittavaan ryhmään on nyt avattu ja se päättyy 30.11.2020. Haku on kohdennettu SPARK Finland -ohjelmaan kuuluvien yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja yliopistosairaaloiden, myös Taysin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, tutkijoille, kliinikoille ja opiskelijoille.

Hakuohjeet ovat osoitteessa sparkfinland.fi.

Infotilaisuudet hausta ja SPARK Finland ohjelmasta järjestetään Teamsissa:

SPARK Finland on globaalisti verkottunut terveysteknologian ja life science –alan kehittymistä tukeva ohjelma ja toimija. Se tukee tutkimuksesta ja kliinisestä palvelutuotannosta kumpuavien ideoiden jalostamista uusiksi tuotteiksi, palveluiksi ja liiketoiminnaksi. Kehitettävät aihiot voivat olla mm. lääkkeitä, diagnostiikkaa, terveysteknologiaa tai vaikkapa terveysalan IT-ratkaisuja. Samalla ohjelma tukee tutkijoiden, kliinikkojen ja opiskelijoiden osaamisen kehittymistä ja uramahdollisuuksien monipuolistumista.

Ohjelman päämäärä on ideoiden maturiteetin kasvattaminen kohti toimivaa ja merkityksellistä ratkaisua. Ohjelmamme kautta voit tiivistään aihiosi kehittämiseen kuluvaa aikaa huomattavasti ja hallita paremmin projekteihin liittyviä riskejä. Tämä voidaan saavuttaa tehokkaan ja ammattimaisesti ohjatun prosessin, yhteisöllisen mentoroinnin, koulutuksen ja globaalien huipputason verkostojen avulla.