Julkaistu 26.8.2021

FICAN Mid Cancer Research Day -seminaari 7.10. - lähetä abstraktisi 9.9. mennessä

Lämpimästi tervetuloa syöpäkeskuksen järjestämään ensimmäiseen FICAN Mid Cancer Research Day -seminaariin torstaina 7.10. 2021 klo 12 - 17!

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen tutkijoita, kliinikoita, opiskelijoita ja muuta henkilökuntaa tutustumaan alueellamme tehtävään syöpätutkimukseen, keskustelemaan ja verkostoitumaan. Tapahtuman järjestää alueellinen Sisä-Suomen syöpäkeskus. Se on avoinna kaikille henkilökunnan jäsenille, apurahatutkijoille ja opiskelijoille Tampereen yliopistosta sekä Pirkanmaan, Kanta-Hämeen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiireistä. Nämä organisaatiot muodostavat alueellisen Sisä-Suomen syöpäkeskuksen. Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä, englanniksi ja se on maksuton.

Osallistuminen on mahdollista joko ilmoittautumalla ja lähettämällä abstrakti tai ilmoittautumalla ilman abstraktia. Abstraktien perusteella syöpäkeskuksen tieteellisen työryhmän jäsenet valitsevat suulliset esitykset tapahtumaan. Esitysten valinnassa huomioidaan erityisesti tutkimushankkeet ja -projektit, joissa on yhteistyötä eri syöpäkeskuksen muodostavien organisaatioiden välillä. Tutkijan erillisellä suostumuksella abstrakti liitetään mukaan myös tapahtuman abstraktikirjaan, jonka osallistujat saavat.

  • Ilmoittaudu ja lähetä abstraktisi 9.9. mennessä.
  • Ilmoittautuminen ilman abstraktia on auki 30.9. saakka.
  • Alustava ohjelma, ilmoittautuminen, abstraktin lähettäminen ja lisätietoja: https://forms.office.com/r/hCGVh3xg35 (suomeksi)

Lisätietoja: Sisä-Suomen syöpäkeskus, Merja Helenius, merja.helenius@tuni.fi, 044 472 8833