Julkaistu 18.6.2021

Tehrään tästä ny numeroo! Tulevaisuuden sote-TKI-ekosysteemi Pirkanmaalla -webinaari 8.9. - ilmoittaudu mukaan!

Miten sosiaali- ja terveysalaa voitaisiin kehittää organisaatiorajat ylittävällä TKI-yhteistyöllä? Kehys-hankkeen päätösseminaarissa esitellään hankkeessa kehitettyjä toimintamalleja: minkälaista yhteiskehittämistä Pirkanmaalle tulisi rakentaa ja miten sitä tulisi johtaa, jotta ekosysteemi on vaikuttava ja parantaa pirkanmaalaisten hyvinvointia arjessa sekä alueen elinvoimaa.

Hankkeen saavutusten esittelyn lisäksi Kehys-hanke haastaa tilaisuudessa pirkanmaalaiset sote-TKIO-toimijat ottamaan ekosysteemin rakentamisen haltuunsa ja jatkamaan laajaa kehittämisyhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Ilkka Kunnamo
Ilkka Kunnamo

Webinaari järjestetään keskiviikkona 8.9. kello 13.30-15 osana Tampereen yliopiston Johtajuussymposiumin ohjelmaa. Webinaarissa dosentti, yleislääketieteen erikoislääkäri Ilkka Kunnamo puhuu sote-alan tki-ekosysteemikehittämisestä nyt ja tulevaisuudessa. 

Yleislääketieteen dosentti Ilkka Kunnamo toimii Kustannus Oy Duodecimissa kehitysjohtajana. Terveyskeskuslääkärinä Karstulassa hän on toiminut jo 36 vuotta.

Hän osallistuu monien sähköisten palvelujen toiminnan ja sisältöjen kehittämiseen. Niistä väestön terveystietoja analysoiva ja hoidosta hyötyviä esiin poimiva Terveyshyötyarvio on uusin ja sote-palvelujen kannalta tärkein.

Paneelissa keskusteluun ja tulevaisuuden visiointiin otetaan mukaan pirkanmaalaisten sote-toimijoiden johtajia.

Paneelikeskustelussa ovat mukana:

  • Mari Walls, rehtori, Tampereen yliopisto 
  • Tapio Kujala, toimitusjohtaja, rehtori, Tampereen ammattikorkeakoulu 
  • Matti Eskola, toimitusjohtaja, Tays Kehitysyhtiö oy
  • Anna-Kaisa Ikonen, pormestari, Tampereen kaupunki
  • Tuukka Salkoaho, kehittämispäällikkö, Pirkanmaan hyvinvointialue

Ilmoittaudu ennakkoon!

Webinaarin toivotaan ennakkoilmoittautumisia 1.9. mennessä. Ilmoittautumislomakkeessa on mahdollisuus esittää näkemyksiä siitä, miten pirkanmaalaista sote-tki-ekosysteemiä pitäisi rakentaa. Näitä näkökulmia käytetään evästyksenä webinaarin suunnittelussa.

Samalla on voi myös ilmoittautua mukaan pirkanmaalaisen sote-tki-yhteiskehittämisverkoston sähköpostilistalle: Ilmoittautumislomake

Webinaariin voi osallistua myös ilmoittautumatta eivätkä ilmoittautumiset ole sitovia. Lähetämme ilmoittautuneille muistutusviestin osallistumisesta sekä tapahtuman jälkeen palautekyselyn.

Webinaari sijoittuu Johtajuussymposiumissa tiedon ja turvallisuuden teemakanavalle. Johtajuussymposium järjestetään ensi syksynä kymmenettä kertaa. Johtamisen ja talouden tiedekunnan hengen mukaisesti keskustelua käydään yli tieteiden ja toimialojen rajojen erilaisissa webinaareissa.

Lue lisää tilaisuudesta: Johtajuussymposiumin verkkosivut