Tutkimus

Haluamme Taysissa luoda edellytyksiä terveyttä edistävälle tieteelliselle tutkimukselle ja koulutukselle. Tutkijoille tarkoitettujen ohjeiden ja palvelujen avulla tuemme tutkimustyötä ja kannustamme tutkimuksen tekemiseen.

Ohjeistossa on ajantasaista tietoa niistä vaatimuksista, joita lait, asetukset ja määräykset kliiniselle tutkimukselle asettavat. Ohjeet koskevat Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä ja Tampereen yliopistossa tehtävää kliinistä lääketieteellistä ja terveystieteellistä tutkimusta.

TKI-keskuksen Tutkimuspalvelut-vastuuyksikkö tarjoaa tukipalveluja yliopistosairaalassa ja sen erityisvastuualueella toteutettavalle terveystieteelliselle tutkimukselle.

Julkaisemme kerran kuussa ilmestyvää uutiskirjetta, jossa käsittelemme tutkimukseen liittyviä ajankohtaisia asioita ja tapahtumia sekä tutkijayhteisömme saavutuksia ja onnistumisia.

Tilaa Tays TKI-uutiskirje »

Tutkimustoimintamme Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä keskittyy kliiniseen tutkimukseen, soveltavaan perustutkimukseen lääketieteen ja hoitotieteen aloilla sekä terveydenhuoltojärjestelmää koskevaan tutkimukseen.