TUNICRIS-järjestelmä

TUNICRIS on Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen yliopiston yhteinen tutkimustietojärjestelmä, joka tulee käyttöön vuoden 2020 aikana. Tällä sivulla julkaistaan tietoa uudistuksesta ja ohjeita käyttäjille.

Tällä tietoa uudistus toteutuu kesän aikana ja järjestelmä otetaan käyttöön lokakuussa 2020. Uusi järjestelmä on myös huomattavasti modernimpi kuin nykyinen ja se mahdollistaa esimerkiksi aiempaa helpomman ja reaaliaikaisemman tutkimustietojen raportoinnin.

Julki-julkaisutietokannasta siirtyvät sinne kirjattujen tutkijoiden perustiedot automaattisesti uuteen TUNICRIS-järjestelmään.

Sekä yliopistolla että PSHP:ssa työskentelevien tutkijoiden julkaisuja ei tarvitse enää kirjata kahteen eri paikkaan.

Tutkijoiden tietojen siirtäminen TUNICRIS-järjestelmään

Tutkijoiden pitää käydä Taysin intranetin HR-työpöydällä Omat henkilötiedot-osiossa lisäämässä tieto siitä, että tekee tieteellistä tutkimustyötä. Tieto lisätään avaamalla Henkilötietojen muutos -lomake ja valitsemalla Kyllä kohdassa, jossa lukee ”Teen tieteellistä tutkimustyötä Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Haluan siirtää tutkijaprofiilini Tampereen korkeakouluyhteisön TUNICRIS-tietojärjestelmään valitsemalla Kyllä -vaihtoehdon.” Kun tieto on lisätty, tutkijan tiedot siirtyvät tutkijatietokantaan ja näkyvät TUNICRIS-järjestelmässä.  

Yhteyshenkilönä TKI-keskuksessa toimii Pirjo Heikkilä.