Tutkimuksen tukipalvelut

Tutkimuksen tukipalvelujen avulla tutkimustyön tekeminen helpottuu. Tutkimuksen tukipalvelut voidaan usein hoitaa keskitetysti ja samankaltaisina monenlaisille tutkimuksille.

Laboratorio-, kuvantamis- ja apteekkipalvelut ovat tyypillisiä tutkimuksen tukipalveluja ja ne esitellään Fimlab laboratoriot Oy:n ja Kuvantamiskeskus ja apteekkiliikelaitoksen sivuilla. TKI-keskus tarjoaa monia tutkimuksen tukipalveluita, jotka esitellään kohdassa TKI-keskuksen palvelut. Tukipalveluihin kuuluvat myös tilastotieteelliset palvelut. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kirjastopalvelut hankitaan Tampereen yliopiston Arvo-kirjastosta (entinen Tertio).

Kielentarkastuspalvelua yliopistolta

Tampereen yliopiston kielipalvelut ottaa mielellään tarkastettavaksi tieteellisiä artikkelitekstejä, rahoitushakemustekstejä ja markkinointimateriaaleja.  PSHP:n tutkijoille palvelu on saatavissa Tampereen yliopiston sisäisillä hinnoilla. Tiedustelut osoitteesta kielipalvelut@uta.fi ja lisätietoa myös osoitteessa http://www.uta.fi/kielipalvelut/.

Kaupin kampuksella toimii ns. TUKI-ryhmä, joka koordinoi ja edesauttaa kalliiden laitteiden ja erilaisten palvelujen yhteiskäyttöä. Ryhmän tavoitteena on luoda tutkimustyötä helpottavia yhtenäisiä käytäntöjä. TUKI-ryhmän palveluista saa tietoa sen sihteeriltä, Anja Roviolta
p. 03 3551 7718, sähköpostimuoto: etunimi.sukunimi@uta.fi