Oheispalvelut

Kirurgian koulutuskeskus sijaitsee Tampereen yliopistollisen sairaalan kampusalueella. Lähiympäristössä on tarjolla monipuolisia oheispalveluja koulutusten järjestäjille ja osallistujille.

Luentotilat

Kokoustilat Finn-Medin alueella soveltuvat suurillekin ryhmille, ja niitä voidaan helposti muokata erilaisiin tarpeisiin:

  • moderni auditorio 200 hengelle
  • useita eri kokoisia kokoushuoneita 6–80 hengelle
  • kaikissa tiloissa vakioidut työasemat, verkkoyhteydet ja videoneuvottelulaitteet, videotykit, mikrofonit ja laserosoittimet
  • saunatilat iltakäyttöön

Kokous- ja saunatiloihin voi tutustua ja niitä voi varata Pikante – Pirkanmaan Kansanterveys ry:n sivujen kautta.

Catering-palvelut

Alueelta löytyy useita ravintoloita ja lounaskahviloita, joissa pöytäjärjestelyn voi toteuttaa monella tavalla. Myös yksityiskabinetteja 20–30 hengelle on saatavilla. Tarjoilun voi myös tilata katettavaksi Kirurgian koulutuskeskuksen tiloihin.

Linkki:  Pikanten tarjoilutilaus. Valitse ravintolaksi Pikante Café.

Majoitus ja nähtävyydet

Lähin hotelli, Norlandia Tampere Hotel, sijaitsee viereisessä rakennuksessa (FM6-7, Biokatu 14). Hotellissa on 130 huonetta, ravintola, sauna ja kokoustiloja sekä ympäri vuorokauden palveleva kahvila. Huoneissa on oma wc ja suihku, pieni jääkaappi, tv, puhelin, ilmastointi ja internetyhteys.

Saapuessasi autolla voit jättää auton pysäköintialueelle, joka on hotellin välittömässä läheisyydessä. Pysäköinti on maksullista, ulkona 6,50 €/vuorokausi ja pysäköintihallissa 12 €/vuorokausi. Pysäköintiluvan ja ohjeet saat hotellin vastaanotosta. Varaukset puhelinnumerosta 050 384 4400 tai sähköpostilla tampere@norlandia.com.

Tampereen keskusta palveluineen ja nähtävyyksineen on kolmen kilometrin päässä. Niistä saat lisää tietoa esimerkiksi Visit Tampere -sivuilta.

Pysäköinti ja kulkuyhteydet

Tietoa Tays Keskussairaalan alueelle saapumisesta, pysäköinnistä ja joukkoliikenteestä löydät tältä sivustolta kohdasta Pysäköinti ja kulkuyhteydet. Auton voi jättää myös hotellin parkkipaikalle tai parkkihalliin.

Tampere on Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Keskeisen sijainnin takia tänne on helppo tulla. Helsinkiin pääsee lentäen 20 minuutissa, junalla 1,5 tunnissa ja autolla kahdessa tunnissa. Turun satamaan, josta on päivittäin useita laivayhteyksiä Tukholmaan, pääsee kätevästi junalla kahdessa tunnissa. Maantieyhteydet ovat hyvät joka suuntaan. Tampere-Pirkkalan lentoasemalle ajaa autolla 25–30 minuutissa ja rautatieasemalle 10–15 minuutissa. Lisätietoja yhteyksistä Tampereelle löydät täältä.