Koulutuskalenteri

Tarjoamme runsaasti kiinnostavia koulutuksia, jotka olemme koonneet koulutuskalenteriimme.

Esimerkkejä tulevista koulutuksista

15.11.2019 Sisäisen motivaation hyödyntäminen työyhteisössä
23.1.2020 Kehokoodi - Koska keho ei valehtele
30.1.2020 Puhe-Judo
4.2.2020 Voimia vastuun kantamiseen

Tutustu koulutustarjontaamme

Koulutuskalenterissa

Huom! Perjantain 8.11. klo 21.00 ja sunnuntain 10.11.2019 klo 23.47 välisenä aikana tehdyt koulutuksiin ilmoittautumiset eivät ole tallentuneet järjestelmiin. Syynä on tietokantapalvelimen rikkoutuminen.

Kyseisenä ajanjaksona tehdyt ilmoittautumiset pitää valitettavasti tehdä uudelleen. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Tays Osaamisen kehittämisyksikköön. Pahoittelemme tilannetta!

Liity postituslistallemme

Haluatko saada ajankohtaista tietoa ja poimintoja koulutustarjonnastamme sähköpostiisi? Se onnistuu, kun tilaat uutiskirjeemme. Voi myös perua tilauksesi koska vain käyttämällä samaa, alla olevaa painiketta.

Tilaa uutiskirje

Verkkokauppa

TaysOppi-verkkokaupasta voit ostaa itsellesi tai henkilöstölle verkkokurssejamme. Sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätili, joka on samalla moodle-tunnuksesi. Lisätietoja TaysOppi-verkkokaupasta saat verkko.opinnot (at) pshp.fi

Verkkokauppa on tarkoitettu muille kuin Taysin ja konserniyhtiöiden henkilöstölle.

Verkkokauppaan

Ilmoittautuminen ja osallistuminen

Koulutuskalenterissa on kunkin koulutuksen tarkemmissa tiedoissa kerrottu koulutuksen kohderyhmä ja sisältö. Ilmoittautuminen tapahtuu koulutuskalenterin kautta. Sieltä löytyvät myös tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumisaika on koulutuskohtainen. Voit vielä sen päätyttyäkin tiedustella vapaita paikkoja ottamalla yhteyttä sähköpostitse koulutuspalvelut (at) pshp.fi.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Voit perua tai muuttaa ilmoittautumista ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Sen jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme koulutusmaksun kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa voit luovuttaa paikkasi samassa työyhteisössä työskentelevälle kollegalle.

Koulutuskalenterin ohjevideot