Fimlab Laboratoriot

Tuotamme laboratoriopalveluita Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä ja Pohjanmaalla noin 1,3 miljoonalle asukkaalle. Toimimme sekä sairaaloissa että terveyskeskuksissa. Kattava toimipisteverkkomme luo mahdollisuuden joustavaan ja nopeaan asiointiin laboratorioissamme asuinpaikasta riippumatta.

Fimlabilla on ympäri vuorokauden toimivat analytiikkalaboratoriot yliopistollisen sairaalan yhteydessä Tampereella sekä keskussairaaloiden yhteydessä Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Vaasassa. Lisäksi pienempiä analytiikkalaboratorioita on viiden eri aluesairaalan yhteydessä eri puolella Suomea.

Nykyaikaisen laboratoriotekniikan ansiosta valtaosa tuloksista valmistuu jo samana päivänä. Osa tutkimustuloksista voidaan välittää Fimlab-mobiilisovellukseen tai tekstiviesteinä heti niiden valmistuttua.

Fimlabin näytteenottolaboratoriot toimivat ensisijaisesti ajanvarauksella. Osassa toimipisteitä voi asioida myös ilman ajanvarausta. Toimipisteissämme voi asioida myös yksityislääkärin lähetteellä.

Oman terveyden seurantaan tarkoitettujen tavallisten laboratoriotutkimusten teettäminen on mahdollista ilman lääkärin lähetettä. Tarkemmat tiedot Fimlabin sivuilla: OmaLabra.

Henkilöasiakkaita palvelee Fimlabin asiakasneuvonta, 03 311 74445, arkisin ma–pe kello 8–16. Asiakasneuvonta opastaa asiakkaita laboratoriopalveluita koskevissa kysymyksissä. Numerosta ei voi tehdä ajanvarauksia eikä tiedustella tutkimustuloksia.

Terveydenhuollon ammattilaisten puhelinpalvelu, 03 311 77800, on käytettävissä arkisin ma–pe kello 7–16.

Fimlab on Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Pohjanmaan hyvinvointialueiden omistama osakeyhtiö.

Toimitusjohtaja Ari Miettinen  
Palvelujohtaja Sanna Määttänen
Liiketoiminnan kehitysjohtaja Esa Kärkäs
Henkilöstöjohtaja Sari Intala