Rekrytointi

Meille töihin

Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä työmahdollisuuksia terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaisille, vastavalmistuneille ja opiskelijoille.

Sairaaloissamme Tampereella, Nokialla, Valkeakoskella ja Sastamalassa työskentelee noin 8 000 terveydenhuollon, hallinnon ja huollon ammattilaista. Osa meistä tekee tieteellistä tutkimusta toimintamme ja koko suomalaisen terveydenhuollon kehittämiseksi. Haluatko olla yksi meistä?

Avoimet työpaikat »

Sijaisuudet »

Tays työpaikkana

Olemme terveyspalvelujen uudistaja, ja myös sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi tai tehdä tieteellistä tutkimusta. Hyvin tehty työ, aktiivisuus ja uusiutuminen kannattaa - se myös palkitaan.

Haluamme, että jokainen viihtyy työssään ja kokee sen mielekkääksi, siksi panostamme muun muassa työhyvinvointiin, täydennyskoulutukseen ja ergonomiseen työvuorosuunnitteluun. Lue lisää palkkauksesta ja eduistamme.

Tutustu osaajiimme

Millaista on työskentely Taysissa, Suomen toiseksi suurimmassa sairaalassa? Mikä tekee työstä merkityksellisen, työpäivistä mukavan, ja miksi Taysissa kannattaa työskennellä - tutustu osaajiimme!

”Yksi maailman siisteimmistä ammateista” - sairaanhoitaja Julia

Katso lisää videoita Tays työpaikkana -sivulla.